UMAG 2 : POREČ 27:28 (14:16) I REZULTATI ŽUPANIJSKIH UTAKMICA
Tijekom utakmice su se vodstva međusobno izmjenjivala pa su se obje ekipe vraćale od -3 do +3. Gošće su otišle na poluvrijeme s dva gola prednosti, koje smo jako brzo stigli i ponovno otišli u vodstvo (20:18; 21:19) i tada smo pomislili da je sve pod kontrolom jer su stvarno naše cure lijepo igrale i vidjelo se da imaju onu dozu drskosti koja se od njih i traži, ali je nekoliko čistih zicera skinula gostujuća golmanica pa su se gošće ponovno vratile u susret i kontrolirale rezultat do kraja.

Iako smo imali zadnji napad, s igračem više, nismo ga uspjeli realizirati.

Naše su igrale u sastavu:

Blašković, Selar 8, Pratljačić 4, Kernjus 4, Hum, Gjini, Brkljača 2, Muminović, Nushi 6, Rahmanović 1, Matković, Mikulčić, Lakić

Djevojke, sve je u redu, samo ne nagliti kada vidite da možete (a možete), budite drske (u sportskom smislu), ali poštujte protivnike!!!


Usput, da objavimo i kako su djevojčice i ml.kadetkinje igrale u Labinu županijsku ligu gdje su izgubile od domaćina rezultatima 9:7 (Černeka 3, Persiko 3, Markulinić 1, Gaborov, Sinčić, Filipović, Huzjak) i 24:11 (Gjini 6, Pašić 2, Bašić 1, Markežić 1, E.Spaći 1, Černeka, Gaborov, Mujnović, Persiko, Sinčić, Šantek, Muminović).


             
Vlatko Možar   29.10.2018.g.