SESVETE - UMAG 33 : 23 (16:9)
Kada vam u prvih 5 napada golman obrani isto toliko šuteva, onda se zapitaš što dalje!?! Golmanica Lucija Bešen skupila je 10 obrana u prvom poluvremenu, što je bilo dovoljno da se unese nesigurnost kod naših djevojaka, ali i da donese prevagu na stranu domaćih, što je pokazao i rezultat poluvremena (16:9).

Imale su domaće cure vodstvo od 5:0, a najbliže smo se približili kod rezultata 10:7, kada smo se potajno nadali da smo konsolidirali redove i da će iskustvo pomoći u dobivanju ponekog boda kod (jako) mladih domaćih cura. Banana. Opet se ukazao njihov golman.

Drugo poluvrijeme je bilo samo odrađivanje potrebitog jer se niti u jednom trenutku nismo primaknuli boljima iz ovog susreta.

Svijetla točka je svakako Ana Jajčević, koja je dala 9 golova, ali treba i priznati borbenost Andreje Pavković koja je itekako grizla pri kraju utakmice, iako smo imali podeblji minus na semaforu.

Uskoro ide i jedna posebna priča ove utakmice, a tiče se dvije sestre i njihovog tate.


UMAG: Blašković (1. obrana), Selar, Pratljačić 2, S.Imamović, Mataija 3, Miočinović 4, Jajčević 9, Pavković 3, Nushi, Bunić 3, Dunđerović (1.obrana), Ljubić 1, Kernjus, Brkljača

             
Vlatko Možar   29.10.2018.g.