POBJEDA PODRAVKE; NAŠA SEZONA TEK SADA KREĆE
Pogled na tablicu izgleda zabrinjavajući...ALI NIJE!!!

Prva tri kola odradili smo s ekipama koje su konstantno u vrhu hrvatskog rukometa pa se nije ni moglo očekivati da ćemo uzimati bodove protiv ekipa poput Zrinskog, Lokomotive ili Podravke.

Stoga, tek kroz sljedeće tekme možemo računati na bodove, naravno uz veliki trud i zalaganje, a što su naše djevojke uz trenera Boglića sposobne napraviti.

Što se tiče same utakmice - Podravka je povela 4:1, mi smo se vratili na 4:4 pa opet Podravka odlazi na +3 (6:9), nakon čega rade seriju od 12:3 (9:22) te se s tim rezultatom odlazi na poluvrijeme. U drugom dijelu, manje-više, ista priča - "ubijale" su nas s kontrama i na kraju je rezultat glasio 18:42.

Vidi se da je Podravka atomska ekipa, a nas veseli što su trenirane akcije uspijevale te da su sve zdrave igračice dobile šansu igrati, a pogotovo pogodak 15-godišnjakinje Ariane Kernjus, kojoj bi taj gol mogao biti motivacija da nastavi dalje s dobrim radom u svim kategorijama u kojima igra.

Naši strijelci - Jajčević 6, Mataija 3, Miočinović 3, Bunić 2, Pratljačić 2, Kernjus 1, S.Imamović 1, dok su u zapisniku još bile Blašković ( s nekoliko lijepih obrana), Selar, Pavković, A.Imamović, Nushi, Matković, Gjini, Ljubić, Brkljača.

Sljedeća utakmica je 27.10.2018., u Sesvetama... DJEVOJKA, DOBRA PRILIKA ZA PRVE BODOVE!!!


Hvala navijačima, a naročito Senadu i njegovim "klincezama"!!!             
Vlatko Možar   25.10.2018.g.