ZRINSKI - UMAG 30 : 23 (16:11)
Prva utakmica u novoj sezoni za naše igračice donijela je gostovanje u Čakovcu, gdje smo se dobro držali do rezultata 7:7, nakon čega domaća ekipa odlazi na 13:9, a potom i na rezultat poluvremena (16:11).

U drugom poluvremenu niti u jednom trenutku nismo rezultatski zaprijetili pa se, sve u svemu, može samo čestitati domaćinu na bolje odigranoj utakmici.

Nekako se čini da Anu i Natašu nije išlo na toj tekmi, ali ipak sezona je tek počela i nadamo se boljim rezultatima, a što i očekujemo s obzirom na imena koja imamo u momčadi.

Prvi naš strijelac bila je Tea Bunić sa 7 golova, a slijede ju Ana Jajčević (5), Lena Ljubić (4), Tena Mataija (4), Nataša Miočinović (2) te Andrea Pavković (1)

Na ovoj tekmi prve službene minute upisale su naše prinove - Lena Ljubić, Andrea Pavković te Lena Dunđerović, a prvi puta u zapisniku prvoligaške utakmice našle su se i naše dvije kadetkinje - Dora Brkljača te Ariana Kernjus pa im ovim putem želimo da uskoro dobiju i koju minutu (barem za početak).

Sada slijedi pauza poradi odlaska HR ekipe na Olimpijske igre za djevojke rođene 2000.godine pa je stoga odgođena utakmica s Trešnjevkom, koju smo trebali igrati doma 06.10.


             
Vlatko Možar   29.09.2018.g.